Leadgeneratie

leadgeneratie, leadgeneration, leads

Bij NEXOR Sales People kunt u terecht voor de beste young sales professionals. Voor leadgeneratie, inside sales en new business sales. In campagnes, detachering of voor vast. Wij staan voor u paraat!

Ideal Prospect Criteria

In het NEXOR leadgeneratie proces garandeert NEXOR een aanpak die is gebaseerd op goede segmentatie en de absolute kracht van herhaling. Op basis van uw “ideal prospect criteria” segmenteren we uw doelmarkt, brengen deze markt gedetailleerd in kaart en plannen samen met u de juiste campagnes. De opgebouwde database met marktdata en leads wordt daarbij uw eigendom.

Marketblocks®

NEXOR’s Marketblocks® methodiek verzekert u van deze aanpak en NEXOR houdt deze methode voor u vol! Het doel is om volhardend, doordacht, assertief maar ook beleefd toe te werken naar de gekwalificeerde leads en new business afspraken met uw prospects.

ROI Schema

NEXOR adviseert u over het bepalen van uw strategische doelmarkten en richt het leadgeneratieproces compleet voor u in. Het NEXOR leadgeneratie team brengt uw database op orde en gaat op basis van een gestructureerde voorbereiding en campagneplanning aan de slag met de uitvoering van uw leadgeneratie belcampagnes. Gedurende het proces rapporteert NEXOR structureel en transparant de resultaten en via een ROI schema wordt de bijdrage aan uw new business target duidelijk. Tegelijkertijd wordt op basis van de opgedane ervaringen en de behaalde resultaten de marktbewerkingsstrategie verder aangescherpt.

Leadgeneratie Team

Het NEXOR leadgeneratie team bestaat uit diverse betrokken teamleden. Een managementlid van NEXOR adviseert u over de markt en het gebruik van Marketblocks®. Een ervaren projectleider maakt voor u de planning, rapporteert en evalueert de geboekte resultaten. Een of meerdere goed opgeleide leadgeneratie professionals voeren het daadwerkelijk leadgeneratiewerk voor u uit. Dit complete team werkt continu met grote ambitie aan het behalen van uw new business targets. NEXOR young sales professionals zijn representatief, werken vanuit uw of ons kantoor en worden rechtstreeks beloond voor het succes dat zij voor u creëren. Bovendien is het mogelijk NEXOR sales professionals over te nemen op uw payroll.


Start direct uw leadgeneratie:

 • Advies over strategische doelmarkten en bijbehorende markt bewerkingsstrategie;
 • Verdeling van de doelmarkt over verschillende Marketblocks®;
 • Stringente aansturing van marketing en belcampagnes door leadgeneratie projectleider;
 • Meer leads en gekwalificeerde afspraken door uniforme en bewezen aanpak;
 • Meer afspraken bij prospects die voldoen aan uw ‘ideale prospect criteria’;
 • Transparant leadgeneratie proces, gebaseerd op jarenlange dagelijkse praktijkervaring;
 • Inzicht in inspanningen en resultaten;
 • Goed getraind en gemotiveerd belteam;
 • Wekelijkse rapportage via ROI schema;
 • Regelmatige voortgangsevaluaties en (Happy) Customer Assessments;
 • Werken indien gewenst op uw locatie;
 • Mogelijkheid tot overname van NEXOR sales professionals.

 

 
NEXOR-leadgeneratie-model 

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van uw leadgeneratie activiteiten en het structureel aangeleverd krijgen van gekwalificeerde new business afspraken voor uw salesteam of organisatie? Bel ons op 0347 358 880 of ga naar het contactformulier.Maak kennis met een aantal sales professionals: